De Pantry Workshops
De PantryWORKSHOPS
Op verschillende avonden en middagen organiseren wij Kookworkshops voor feestjes, maar ook als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag met opa, oma en (klein)kinderen, high tea, afscheidsborrel, jubileumborrel, verjaardagen en welke gelegenheid dan ook. De Pantry is ook te boeken voor kleine gezelschappen. Vanaf 6 personen ben je al welkom om een workshop te komen volgen.

Gezellig met elkaar koken, en onder het genot van een wijntje of ander drankje met z’n allen eten. Wij streven ernaar dat alle gerechten ook gewoon thuis te bereiden zijn.
Een ruime keuze uit workshops!


DE MAROKKAANSE KEUKEN

vanaf € 54,00 p.p.
Koken met de Tajine. Er kan een keuze gemaakt worden uit vlees, vis of kip, of alle drie natuurlijk! Het voorgerecht kan bestaan uit: Couscous salade, Pastilla met pulled chicken (filodeeg buideltje), Mezze van rode paprika met fetah, Hummus en Babaganoush. Het dessert zal de heerlijke Baklava zijn!

WORKSHOP TAPAS MAKEN

vanaf € 54,00 p.p.
De spaanse hapjes bestaande uit Patatas bravas, Albondigas, Pollo al ajillo, Empanadas (bladerdeeg met geitenkaas, appel, walnoot en honing), Tortilla (met kaas, aardappel, broccoli, ui en knoflook), Datilles con bacon, Gazpacho, Champignons al ajillo.

SUSHI WORKSHOP

vanaf € 54,00 p.p.
Allerlei soorten sushi met verschillende ingredienten. Tijdens deze workshop make we ook: Tempura van groenten en/of garnalen, Chicken Teriyaki en een dessert naar keuze.


DE ITALIAANSE KEUKEN

vanaf € 54,00 p.p.
Zelf pasta maken met verschillende bijgerechten naar keuze, en natuurlijk een voor en nagerecht.

MEZZE

vanaf € 54,00 p.p.
De hapjes uit het Midden-Oosten, ook goed te combineren met de Tapas workshop. Zeer geschikt voor vegetariërs. We gaan o.a. maken: Hummus, babaganoush, baklava, keftedakia, pastilla, tabouleh.

DE THAISE KEUKEN

vanaf € 54,00 p.p.
Als je van pittig eten houdt is dit een zeer geschikte workshop. Zelf groene curry maken, rode curry (paneang) pad thai, tom yam soep, kleine thaise loempia’s, viskoekjes en nog veel meer.


Workshop Specials

INDISCH BUFFET

prijs in overleg
Een buffet met wel 15 verschillende gerechten, niet zelf maken maar wel genieten van de klaargemaakte gerechten. Dit in samenwerking met www.arjuno.nl.

HET FAMILIEDINER

prijs in overleg
Een diner naar keuze uit de bovengenoemde workshops, maar dan gezellig samen met kinderen en kleinkinderen koken en dineren.

HIGH TEA, HIGH WINE OF VRIJGEZELLENFEEST

prijs in overleg
Verschillende zoete en hartige hapjes, wel of niet zelf gemaakt tijdens en workshop. Versieren van de ruimte is zeker mogelijk bij b.v. een verjaardag, jubileum of vrijgezellenfeest. Er hangt een groot TV-scherm waar een fotopresentatie of video op vertoond kan worden.


Workshop op maatStel je eigen workshop samen uit de gerechten die vermeld staan in het menu! Bijna alles is te combineren.

ITALIAANS, SPAANSE TAPAS, ARABISCHE MEZZE


THAIS, JAPANS, MAROKKAANS


LUNCH, HIGH TEA, BABYSHOWER, BORRELENFris, bier of wijn

We hebben een volledige horeca vergunning en kunnen alles schenken. Wilt u een lekker tapbiertje bij de workshop of tijdens het eten, dan hebben wij sinds kort de Heineken Blade, vers tapbier om zelf te tappen. Een vaatje bevat 8 liter en is bij de workshop te bestellen voor € 80,00, er gaan 32 vaasjes uit á € 2,50 per glas. Er wordt alleen betaald wat er gedronken is! Dus gaat het vat niet leeg, dan wordt de prijs opnieuw berekend.

De Pantry Heineken Blade


Onze Workshop PrijzenStel je eigen workshop samen uit de gerechten die vermeld staan in het menu! Bijna alles is te combineren.


Workshops

Arrangement 1 € 54,00
Workshop inclusief alleen de frisdranken (vanaf 8 personen)
Arrangement 2 € 57,50
Workshop inclusief frisdranken en koffie of thee
Arrangement 3 € 67,50
Workshop inclusief alle dranken zowel fris als zwak alcoholisch (bier en wijn)

Dranken

Heineken Blade € 80,00
Vaatje 8 liter | 32 vaasjes á € 2,50
Sterke drank / likeuren variabel
Bijvoorbeeld Whisky, Gin, Rum, Port, enz.
Frisdranken inclusief
Frisdranken zijn inbegrepen in de prijs van de workshops


Alle op onze website genoemde prijzen zijn inclusief BTWDE PANTRY GEBRUIKT VERSE EN GEZONDE
INGREDIËNTEN VOOR ALLE GERECHTEN